Uw nieuwe startpagina maken

Een startpaginascript is een speciaal exemplaar van een CMS pakket. Wat ook vaak voorkomt is dat men een bestaand script migreert naar een modern script. Vaak heeft een dochterpagina een bepaald onderwerp. U kunt doornemen voor tips bij het gebruik van een startpaginascript.

Een eigen account is te maken via het aanmeldformulier. Deze inloggegevens kunnen worden gebruikt om in te loggen in de beheeromgeving. Is men ingelogd dan kan men in het beheergedeelte op een heel eenvoudige manier een nieuwe startpagina aanmaken.

Een startpaginascript wordt doorgaans ontwikkeld in de programmeertaal PHP. Houd er rekening mee dat er een database nodig is voor het opslaan van de gegevens. Meestal kunt u bij de ontwikkelaar terecht met vragen over de installatie. Via de link in dit artikel vindt u een goed script. Het verkopen van links is een mogelijkheid van het startpaginascript. Men zal echter wel alleen bereid zijn om te betalen wanneer dat iets voor hun toevoegt. U moet dus een interessante site hebben.

Richt uw aandacht op de bezoeker van een startpagina. De zoekmachine kan zien of de pagina voor de bezoekers goed is. Is dat het geval dan stijgt uw website weer een beetje in de zoekresultaten van Google.

Sinds de website startpagina.nl zijn er veel Nederlandse startpagina sites met dezelfde opmaak en structuur bijgekomen. U kunt opgeven via welk subdomein uw nieuwe startpagina bereikbaar moet zijn. Het subdomein moet wel nog vrij zijn.
Free Web Hosting