Nieuwe startpagina bouwen

U kunt met een startpaginascript een speciaal type website bouwen. Met een startpaginascript kunt u zelf een startpagina website runnen zonder dat u veel kennis van sites maken hoeft te hebben. Zo wordt het eenvoudig om diverse dochterpagina’s aan te maken. U maakt ze met een simpel formulier aan. Iedere dochterpagina van uw site krijgt een subdomein toegewezen. Wildcard DNS zorgt ervoor dat u de subdomeinen niet steeds hoeft aan te maken in de server. De aanbieder kan u ondersteunen met het instellen van uw hosting pakket zodat dit goed verloopt.

Weet u geen goed startpaginascript? Kijk dan eens op de pagina Eigen startpagina maken. U betaalt slechts een paar tientjes voor een goed startpagina script.. Gebruikers kunnen paginabeheerder worden door een account op uw website aan te maken. In de beheeromgeving waar ze daarna kunnen inloggen, kunnen ze hun startpagina’s gemakkelijk beheren. Er zal geen limiet op het aantal dochterpagina’s dat de gebruiker kan aanmaken zitten.

Verder heeft het startpaginascript waar u via de link over kunt lezen een andere interessante feature. U genereert deze inkomsten met de verkoop van links. Deze links kan de bezoeker aanmelden en daarbij kan hij direct online betalen. Hier hoeft u vrij weinig voor te doen. De website moet natuurlijk wel goed bezocht worden. Echter wanneer er een link gekocht wordt, controleert het script zelf de betaling en plaatst ook zelf de link.

Er zijn verschillende aspecten die een rol spelen bij het bouwen van een goede startpagina website. Belangrijk is dat u zich focust op de bezoeker en niet zozeer op de zoekmachines. Het mag ook niet te lang duren om de website te laden. SSL gebruiken is een pluspunt in de ogen van Google. Is de startpagina website voor de bezoeker goed en interessant? Zoekmachines zullen dan ook in hun systeem een markering zetten waarmee wordt aangegeven dat het om een kwalitatieve website gaat.

Bouwt u een startpagina dan zal het bijna altijd gaan om een Nederlandse startpagina. Dat is niet vreemd want startpagina’s zijn in Nederland uitgevonden. Als er sprake is van een linkcatalogus in een andere taal, dan zal deze meer in de vorm van een web directory zijn. Men zal het script doorgaans met PHP hebben gebouwd. Er wordt van een database gebruikgemaakt voor het opslaan van de startpagina’s. Binnen een handomdraai is het script op uw webruimte geïnstalleerd. Er is vaak vanuit de aanbieder ondersteuning te krijgen voor het script.
Free Web Hosting