Maak eigen startpagina

Een eigen startpagina is eenvoudig te maken. Alles wat u ervoor hoeft te doen is aanmelden op een startpagina website. Een formulier om u te registreren is vaak eenvoudig te vinden. Na registratie krijgt u de mogelijkheid om een dochterpagina te registreren.

De startpagina is in de regel in een aantal kolommen opgedeeld. Meestal mag u kiezen in welke kolom u een nieuwe rubriek wilt plaatsen. In de rubrieken kunt u links plaatsen. Het is soms ook toegestaan om een afbeelding of tekst te plaatsen. Een minimaal aantal links is voor sommige startpagina websites een vereiste om zichtbaar te worden in het overzicht.

Uw dochterpagina kan u een extra zakcentje opleveren. Vaak is er de mogelijkheid om affiliate links te plaatsen. U kunt met affiliate marketing geld verdienen door naar de producten van iemand anders te linken. Dat bedrijf betaalt u een vergoeding wanneer een bezoeker via uw link iets koopt. Voor affiliate marketing kunt u zich bij een aantal netwerken aansluiten. Een voorbeeld is het netwerk Daisycon.

U kunt uw eigen websites meer bekendheid geven met een eigen startpagina. Wanneer uw startpagina groter wordt, zijn mensen bereid te betalen voor een link. Het wordt wel aangeraden dit op niet te grote schaal te doen. Iemand die veel links heeft gekocht kan worden afgestraft door Google. U kunt strafpunten van Google krijgen wanneer er sprake is van veel betaalde links.

Een mogelijkheid waar u vast niet bij stilstaat is het zelf beginnen van een startpagina site. Dat is niet moeilijk. U kunt hier meer over te weten komen door Startpagina script door te nemen. Gebruikt u een startpaginascript, dan is al het programmeerwerk voor u gedaan. Een goed startpagina script kost maar enkele tientjes.

Via uw website kan men zich dan aanmelden en een startpagina maken. U hoeft dat gebruikersregistratie echter niet aan te zetten. Wellicht wil een bezoeker wel een link naar zijn eigen site op uw pagina. Daarom is er de mogelijkheid om een linksuggestie te laten doen door de bezoeker. Het script plaatst dit formulier automatisch onder iedere dochterpagina. Ieder onderdeel is enigszins te wijzigen zodat de site kan worden aangepast naar uw smaak. U hoeft absoluut niets te weten over de technische zaken. Een startpagina maken wordt zo voor iedereen mogelijk.
Free Web Hosting