Bouw uw eigen startpagina

U kunt een startpagina op verschillende manieren inzetten in uw voordeel. Er hoeft doorgaans niets betaald te worden voor een eigen startpagina. Via een eigen startpagina krijgt u echt een stukje ruimte voor uzelf om te vullen met links.

U kunt rubrieken aanmaken op uw eigen dochterpagina. De links op uw pagina worden binnen deze rubrieken aangemaakt. Er is soms de mogelijkheid om wat langere teksten en plaatjes aan te maken binnen een rubriek.

U kunt startpagina’s inzetten om de zichtbaarheid van uw eigen website te vergroten. Een extra zakcentje verdienen met een linkpagina is ook mogelijk. Daarvoor kunt u bijvoorbeeld een aantal affiliate links plaatsen op uw dochterpagina. Ook biedt Google Adsense mogelijkheden om geld te verdienen. Er zal door sommige mensen ook regelmatig geld worden geboden voor plaatsing van een bepaalde link.

Er is over startpagina’s wel wat geschreven online. Het artikel Startpagina aanmaken gaat bijvoorbeeld over het aanmaken van uw eigen startpagina. Er zijn meer artikelen daar te vinden over startpagina’s.

Is er een website waarop u dolgraag een link naar uw site wilt hebben. Vraagt de websitebeheerder of u een retourlink wilt plaatsen? Maar plaatst u de retourlink liever niet op uw eigen site? U kunt de retourlink ook op een startpagina plaatsen. Vaak heeft dit ook meer waarde voor de zoekmachines dan 2 websites die direct naar elkaar linken.
Free Web Hosting