Maak je eigen startpagina

Een eigen startpagina is eenvoudig te maken. Alles wat u ervoor hoeft te doen is aanmelden op een startpagina website. Men treft vaak een link op de homepage aan naar een registratieformulier. Bij de ene website kunt u nu al een gewenste startpagina naam invullen, bij de andere website kan dat pas na registratie.

De startpagina is in de regel in een aantal kolommen opgedeeld. Deze kolommen bevatten rubrieken. Links maakt u binnen de rubrieken aan. Soms mag u een afbeelding plaatsen. Of een stuk tekst. Een minimaal aantal links is voor sommige startpagina websites een vereiste om zichtbaar te worden in het overzicht.

Geld verdienen met uw startpagina kan bijvoorbeeld met Google Adsense. Er dient een stukje JavaScript code te worden geplaatst voor Google Adsense. Na plaatsing worden er advertenties zichtbaar op de startpagina. Hoewel het per klik doorgaans om een paar cent gaat wat u verdient, kan er bij een serieuze aanpak een serieus bedrag worden verdient. Wanneer uw Adsense saldo de 70 euro heeft bereikt, ontvangt u het geld.

Het promoten van eigen websites kan ook met een startpagina. Ook zijn er voldoende mensen die willen betalen voor een link op uw startpagina. Kijk echter wel uit met de focus op betaalde links leggen. Een zoekmachine heeft snel door wanneer er sprake is van slechts gekochte links. Google kan websites die veel betaalde links hebben, lager plaatsen.

Wilt u niet op andermans website aan de slag, dan kunt u zelf een startpagina website optuigen. Als u de juiste software gebruikt is dat prima te doen. De pagina Startpagina script bevat hier meer informatie over. U kunt dan niet zonder startpaginascript. De prijs van een goed startpaginascript valt reuze mee.

Uw bezoekers kunnen dan ook hun eigen startpagina maken. Het is overigens geen verplichting. U kunt het zo uitzetten. Soms wil een bezoeker ook een link op uw pagina naar zijn eigen website. Het script biedt bezoekers de mogelijkheid om linktips in te sturen. U kunt dit formulier bij iedere dochterpagina zien. U kunt het uiterlijk van uw site volledig naar wens aanpassen. U hoeft absoluut niets te weten over de technische zaken. Ook zonder technische kennis kan men met het script prima uit de voeten.
Free Web Hosting