Snel een eigen portaalwebsite samenstellen

Wilt u online geld verdienen zonder eigen product, dan is dat prima mogelijk. Verkoopt u een product, dan ontvangt u daarvoor een commissie. Men spreekt ook wel van affiliate marketing. U kunt bijvoorbeeld eenvoudig affiliate links en banners plaatsen op een startpagina website. Lees verder als u daar graag meer over weet.

Hoe u dat precies aanpakt, is online te lezen in diverse artikelen. Zo kunt u er op de pagina startpagina script iets over lezen. U kunt een kant en klaar PHP script aanschaffen en daarmee eenvoudig uw startpagina website bouwen. Het is dan niet meer nodig om zelf een script te maken. Meestal zit er een apart installatiescript bij, zodat het niet lastig is om het aan de praat te krijgen.

Het aanbieden van linkbuilding is met een eigen startpagina website heel gemakkelijk. Dit is met een bestaand script uiterst eenvoudig te realiseren. Meestal is dit een functionaliteit die in het script zit. Welk tarief u voor linkplaatsing rekent, is eenvoudig in te stellen in het beheergedeelte. Men kan het formulier waarmee men een link kan aanmelden, vanuit elke individuele dochterpagina gemakkelijk opvragen.

Er kan per onderwerp een dochterpagina worden samengesteld. Wat algemene informatie over een onderwerp plaatsen op een startpagina is een verstandig idee. Het is mogelijk om de startpagina aan te vullen met affiliate links als deze raakvlakken met het thema hebben.

U hoeft niets van websites maken te weten om gebruik te kunnen maken van het PHP script. Men heeft het script zo gemaakt dat ook mensen zonder diepgaande technische kennis ermee kunnen werken. U kunt meteen gebruik maken van subdomeinen zonder folders op de webhosting aan te maken voor de subdomeinen.

Als u dat wilt dan kunt u het systeem zo instellen dat bezoekers zelf een startpagina kunnen aanmaken. In dat geval kan er aan de voorkant van uw website een aanmeldformulier worden opgevraagd. Via een inlogsysteem, geschreven in PHP, logt men in. Wanneer de aanmelding probleemloos is verlopen, kan de beheerder inloggen en een eigen startpagina maken.
Free Web Hosting