Eenvoudig een eigen portaalwebsite oprichten

Er zijn verschillende rubrieken op een startpagina te plaatsen. Elke rubriek kan worden gewijd aan een deelonderwerp. Binnen iedere rubriek kunt u verschillende links toevoegen.

U kunt zo uw eigen websites hoger in Google krijgen. U kunt in het artikel hoe maak je een startpagina meer lezen over een startpagina script waarmee u een dergelijke website kunt opzetten. Downloaden van het script kan via de link die u in dat artikel kunt vinden.

U kunt links verkopen aan uw bezoekers. Voor een backlink op een voorpagina kunt u een ander bedrag vragen dan voor een link op een gewone startpagina.

Er wordt automatisch een factuur gegenereerd wanneer een link is aangemeld en wanneer er is betaald. De bedrijfsgegevens die u via het control panel invoert, komen bovenaan de factuur te staan. Heeft de klant betaald via Mollie of TargetPay, dan ontvangt hij per e-mail de factuur voor de linkaanmelding.

Affiliate banners en linkjes kunnen dan tussen de gewone links door geplaatst worden. De voorpagina van een website kan dan op dezelfde manier als een gewone startpagina behandeld worden. Veel klanten hebben het script al aangeschaft. Het gaat eigenlijk om een catalogus waarbinnen een groot aantal websites vermeld staan.

Wanneer u dat wilt, kunt u een eigen startpagina laten inrichten door de bezoekers van uw website. Daarbij kan per categorie de informatie voor de zoekmachines worden ingevoerd. U kunt per rubriek de velden voor de zoekmachines invoeren in het beheerpaneel. Per categorie kan ook de kleurstelling worden gewijzigd. U kunt zo opvallende kleuren gebruiken om de aandacht naar een specifieke rubriek toe te halen.
Free Web Hosting