Wil je een eigen advertentiesite maken?

Met behulp van een PHP script kunt u zelf een advertentiewebsite maken. Een beheerpaneel wordt met het script meegeleverd. Het plaatsen van een advertentie is eenvoudig. Zodra een advertentie aangemaakt is, kunt u deze achteraf nog bewerken.

Het zal een hoop tijd schelen wanneer u een bestaand advertentie script koopt. Neem marktplaats script kopen door wanneer u graag meer zou willen weten over een PHP script waarmee u snel een advertentie website de lucht in heeft. Er is een kleine kans dat er een geheel nieuw script kan worden ontwikkeld voor dezelfde prijs.

Een groot voordeel van een reeds bestaand script is dat het ook duidelijk is hoe de ondersteuning geregeld is. U hoeft geen enkele kennis van HTML of CSS te hebben. De juiste codes worden voor u aangemaakt nadat u het kleurschema heeft gekozen. Via een centraal scherm kunt u de kleuren van de website wijzigen.

Zou u extra hosting bij het script willen afsluiten, dan is dat heel eenvoudig aan te vragen. Er is een SSL certificaat bij het script inbegrepen, welke direct in te zetten is voor een veilige connectie. Er kan per advertentie een website link en een telefoonnummer vermeld worden. U kunt ervoor kiezen om tarieven te rekenen voor deze verschillende opties. Er zijn diverse betaalgateways in te zetten voor het ontvangen van betalingen.
Free Web Hosting