Hoe maak je een startpagina

Het bekijken van de mogelijkheden van startpagina’s is verstandig als u zich met SEO bezig houdt. U kunt startpagina’s inzetten voor het vergroten van de vindbaarheid van andere websites. U kunt op deze manier de startpagina’s inzetten om meer bezoekers te krijgen. Het is mogelijk om startpagina links te verkopen aan anderen.

Online is er meer over zo een script te lezen. Handige informatie is bijvoorbeeld te vinden op Nieuwe PHP startpagina website maken. Met het PHP script waarnaar wordt verwezen is het starten van een startpagina website simpel. Wilt u het meest recente nieuws tonen, dan is dat geen probleem. U kunt verschillende soort widgets erg eenvoudig plaatsen. Een betaalde link aanmelden op uw startpagina website is met het script gemakkelijk. Zo heeft u met het startpagina script de optie om inkomsten te generen. U kunt diverse prijzen hanteren voor een link op de voorpagina en een link op een gewone dochterpagina. Ook is er ondersteuning voor diverse betaalmethoden.

De meta keywords en description stelt u op een gemakkelijke wijze in met het startpaginascript. U kunt onderaan iedere dochterpagina de gegevens van de pagina inzien. Zoals de datum van de laatste aanpassing en het aantal links op de pagina. Zelf een startpaginascript bouwen is op deze verstandige niet meer nodig. Schaft u het script aan, dan kunt u direct met uw eigen startpagina website aan de slag. Wanneer gewenst is het mogelijk voor bezoekers om een gebruikersaccount aan te maken. Het samenstellen van een eigen startpagina is met een account mogelijk. Bezoekers mogen daarbij het gewenste subdomein opgeven. Op elke pagina ziet u onderaan wat statistieken.
Free Web Hosting