Maak een eigen startpagina

Wilt u een eigen website maken, dan zal het vaak om een reguliere website gaan. Een ander soort website bouwen is ook prima mogelijk. Een startpagina website bijvoorbeeld. Dat is prima te realiseren met behulp van een startpagina script. Het is een linkcatalogus die de vorm van een website heeft aangenomen. Meer is te lezen op eigen startpagina maken wanneer u zo een soort website wilt beginnen. Er is een indeling waarbij iedere startpagina over een bepaald thema gaat.Elke startpagina omhelst een specifiek thema. De rubrieken op een startpagina zijn weer te gebruiken om een bepaald deelonderwerp mee aan te geven.

Het aanpassen van uw site is met een startpagina script zeer gemakkelijk. De bezoeker heeft de mogelijkheid om zich aan te melden als beheer van een eigen startpagina. Deze aanmelding verloopt via het registratieformulier dat op uw website te vinden is. Er wordt een account aangemaakt waarmee kan worden ingelogd. Als de bezoeker is ingelogd kan hij een eigen startpagina maken.

Ook mag de bezoeker een subdomein invoeren bij het aanvragen van een nieuwe dochterpagina. Heeft een andere startpagina het gekozen subdomein al, dan geeft het systeem een melding weer. U mag dan opnieuw een subdomein bedenken, tot u een subdomein invoert die nog vrij is. Zodra de dochterpagina is aangemaakt, kunt u links toevoegen. Er kunnen meerdere dochterpagina’s door een beheerder worden aangemaakt. De op uw website gebruikte kleuren mag u zelf instellen. Op diverse websites kunt u kleurschema’s samenstellen.

Het hebben van een eigen startpagina website heeft een aantal voordelen boven het maken van startpagina’s bij derden. Omdat u ook de baas van de website bent, kan het niet zo zijn dat uw startpagina’s opeens verdwijnen. Maakt u een startpagina bij een ander aan, dan is er een kans dat uw startpagina wordt weggehaald. Het script is in de programmeertaal PHP geschreven. De meeste hosting pakketten bieden ondersteuning voor PHP scripts. U kunt geld verdienen met het startpaginascript.
Free Web Hosting