Hoe een startpagina beginnen

Verricht u SEO werkzaamheden, dan is het goed om eens naar de mogelijkheden van startpagina’s te kijken. De online vindbaarheid van websites is met behulp van deze link te vergroten. Startpagina links dragen bij aan de vindbaarheid van andere websites. Links verkopen is mogelijk met een startpagina website.

Heeft u wel oor naar een eigen startpagina website? Het doorlezen van het artikel Hoe maak je een startpagina is in ieder geval een goed begin. Via dat artikel is het eenvoudig om een startpagina script te vinden. Op het aantal aan te maken startpagina’s zit geen maximum. Het is mogelijk om de startpagina’s aan te vullen met links en widgets.

Een bezoeker kan eenvoudig een link aanmelden. Hiervoor is een link toevoegen formulier op uw website beschikbaar. Daarbij kan een dochterpagina en een rubriek worden gekozen. Er kan na het invullen van het formulier worden betaald voor de link. Het betalen kan op diverse wijzen plaatsvinden. Het script heeft een veilig PHP inlogsysteem. Er vindt gegevensvalidatie plaats op ingevoerde gegevens. Daarmee maakt u het hackers moeilijk om in te breken op uw PHP site. Langs deze weg is geld verdienen eenvoudig te doen. Zo verdient u de aanschafkosten van het script enorm gemakkelijk weer terug.
Free Web Hosting