Uw Nederlandse startpagina maken

Weet u wat een startpagina is? Dat is een online gids voor websites. Een dochterpagina heeft doorgaans zijn eigen subdomein. Men heeft per thema vaak een dochterpagina ingericht. U kunt zonder extra kosten een nieuwe startpagina samenstellen. Websites hiervoor kunt u in Google zonder al te veel moeite vinden.

U mag best uitstapjes naar andere onderwerpen maken op uw startpagina. Het is ook toegestaan om uw startpagina met persoonlijke favorieten te vullen. Daarop staan vaak links naar verschillende onderwerpen. Aan te raden is om u per rubriek op slechts een enkel onderwerp te richten.

Wilt u meer lezen over het aanmaken van een nieuwe startpagina, dan willen we u verwijzen naar Een eigen startpagina maken. Tevens zijn er voor het maken van een goede startpagina tips te vinden op die website. Een startpaginascript kan u helpen bij het opzetten van een eigen startpagina website. Er is vrij kort geleden nog een modern script uitgekomen. Het kan veel tijd kosten om zelf een dergelijk script te programmeren. De ontwikkelaar van een dergelijk script heeft vaak al nagedacht over veel technische issues, die u dan alsnog zelf mag oplossen.

Het plaatsen van relevante links zorgt dat de startpagina interessant is voor de zoekmachines. Vandaag de dag is het onderscheid maken belangrijk. U onderscheiden kan door ook wat informatieve tekst op uw startpagina toe te voegen. Veel startpagina’s bevatten immers alleen links. Door niet hetzelfde te doen als de rest, onderscheidt uw startpagina zich.

Loopt het goed met de bezoekersaantallen dan kunt u overwegen om advertenties of banners op uw startpagina te plaatsen. U kunt bijvoorbeeld Google Adsense advertenties weergeven op uw pagina. Mocht het moment komen dat u veel bezoekers heeft, dan is het zeker de moeite waard om u daarin te verdiepen.
Free Web Hosting