Eigen startpagina bouwen

U kunt verschillende kanten op met een eigen dochterpagina op een startpagina website. Allereerst is het leuk om een pagina te hebben met links omtrent uw interessegebied. En u kunt links naar uw eigen websites plaatsen. Ook is het mogelijk om geld met uw startpagina te verdienen. Het aanmaken van een startpagina kan op diverse sites. Het is gratis.

Een startpagina kunt u bij veel websites aanmaken door u te registreren. Het aanmaken gebeurt vervolgens in het beheerdersgedeelte van de startpagina site. Soms ontvangt u in uw mailbox een bevestigingslink waarop u moet klikken om de registratie te voltooien. Om die reden is het belangrijk dat u een werkend e-mailadres invoert.

Uiteraard kunt u ook beheerder worden van uw eigen startpagina website. Met een startpagina script wordt dit mogelijk. Klik op Goede startpagina om meer over startpagina scripts te weten te komen. Het installeren van een dergelijk script is vaak zo gepiept. Ook de hosting en de domeinnaam die u ervoor nodig heeft hoeven niet veel te kosten.

Het idee achter veel startpagina scripts is hetzelfde. Eerst maakt u voor verschillende deelonderwerpen een categorie aan waaronder de links worden verdeeld. Sommige startpagina websites bieden u de mogelijkheid om ook tekst en afbeeldingen in uw rubrieken te plaatsen. Bezoekers kunnen een linksuggestie indienen waarna u kunt besluiten om een link te plaatsen of af te wijzen.
Free Web Hosting