Een Eigen Advertentiewebsite

Gebruikt u een marktplaats PHP script dan zal het opzetten van een eigen marktplaats zo gepiept zijn. Een marktplaats script kopen kan al voor een paar tientjes. Wilt u de kosten terugverdienen dan is dat prima te doen.

Een mogelijkheid om een extra inkomen op te bouwen met het script is door middel van betaalde rubrieken. Een advertentie in zo een rubriek plaatsen kost geld voor de adverteerder. U stelt de prijs hiervan heel makkelijk in via het beheergedeelte. U heeft daarnaast een aantal andere mogelijkheden voor extra inkomen met het script. U kunt bijvoorbeeld een bedrag rekenen voor het tonen van een telefoonnummer of een website URL.

Een beheergedeelte is beschikbaar om wijzigingen aan uw eigen marktplaats aan te brengen. U kunt met een speciale link hier terechtkomen. Er verschijnt dan een inlogscherm waarmee u in de beheeromgeving inlogt. Meer over een marktplaats CMS is te vinden in het artikel eigen marktplaats. Met het script komt een gebruiksklare advertentie website beschikbaar op uw webruimte. De advertentie website is direct na de installatie te gebruiken.

Het aanpassen van een categorie of kleur op de marktplaats website is een fluitje van een cent. U beheert in het beheergedeelte ook heel makkelijk gebruikers en advertenties op de site. Het aanmelden kan een bezoeker makkelijk doen via een registratieformulier. Bezoekers kunnen via een formulier dat bij iedere advertentie wordt weergegeven heel eenvoudig reageren op een advertentie.

Het zal geen probleem zijn om een marktplaats script te draaien op het doorsnee webhosting pakket. PHP is vaak al ingeschakeld. U heeft qua pakket redelijk wat keuze. Wel is van belang dat een database kan worden aangemaakt op het pakket dat u kiest. Gegevens worden weggeschreven naar een database. Let hierop als u hosting afsluit.
Free Web Hosting