Uw eigen affiliate shop beginnen

Wanneer u wilt starten met affiliate marketing dan is het niet direct nodig om te weten hoe u een site maakt. Er zijn voldoende tools die u kunnen ondersteunen. Bovendien is het naast een uitstekend script belangrijk dat u webhosting en een passende domeinnaam heeft. Dit is allemaal aan te schaffen met behulp van de link die verderop in dit artikel staat vermeld.

U kunt de feeds van bijvoorbeeld TradeDoubler in het script plaatsen. De toegevoegde feeds zullen periodiek worden opgehaald en verwerkt door het script. Klik op de link affiliate script wanneer u hier meer over wilt weten. In dit PHP script zitten alle noodzakelijke elementen van een affiliate winkel. Het is mogelijk om de benodigde webhosting en het domeinnaam direct samen met het script te kopen. U schaft dan meteen alle noodzakelijke dingen aan voor uw affiliate webwinkel. U logt binnen het beheerpaneel in met uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Zo kunt u via het beheerderspaneel banners plaatsen in uw affiliate shop.

Vanaf iedere denkbare plek ter wereld kunt u het beheer van uw affiliate shop doen. U kunt met een laptop overal ter wereld inloggen en de website onderhouden. Handmatig bijwerken is overigens zelden noodzakelijk. Productfeeds worden periodiek ingelezen waarmee om de zoveel tijd de productinformatie wordt bijgewerkt met de meest actuele gegevens.
Free Web Hosting