Een nieuwe portaalwebsite bouwen

Het maken van een startpagina website is niet zo ingewikkeld. U kunt er een startpagina script voor inzetten. Informatie over het script vindt u via een hieronder vermelde link. Startpagina’s kunnen worden gekoppeld aan een subdomein. Het aanmaken van mappen voor de startpagina’s is geenszins noodzakelijk.Wilt u zelf een startpagina website runnen? Voor een gewone website gebruikt u een CMS pakket, maar wat doet u voor een startpagina website bouwen? U gebruikt voor een startpagina website een CMS pakket dat iets is aangepast. U zou de link hieronder kunnen bezoeken om meer informatie te krijgen. De eerste keert dat u uw nieuwe site bezoekt na het plaatsen van de bestanden op de server, wordt het installatieprogramma aangeroepen.

U kunt voor het maken van een startpagina website een script gebruiken. Het is in dat geval niet nodig om aparte folders voor uw subdomeinen aan te maken. U kunt het startpagina script zo instellen dat men zich via uw website kan registreren als beheerder van een eigen dochterpagina.

Zou u graag een startpagina website in elkaar zetten? Er is een handig script verkrijgbaar waarmee u zonder verstand van de techniek zelf een startpagina website kunt maken. Ook is er op de website van de aanbieder een uitgebreide handleiding van het script te vinden. Verder heeft u de mogelijkheid om vragen aan de ontwikkelaar omtrent het script te stellen. Als u dat wilt, kunt u direct met het script hosting afnemen. Het benodigde SSL certificaat voor subdomeinen zit bij de hosting inbegrepen. Zo een PHP script wordt op de pagina Ontwikkel snel een eigen portaal site besproken. U kunt gemakkelijk support aanvragen bij de ontwikkelaar van het script. Op de site van de aanbieder van het script vindt u de handleiding. Ook kan de aanbieder het script zonder extra kosten op uw hosting pakket installeren. Als u dat ziet zitten, kunt u ook hosting bij het script kopen.

U heeft de mogelijkheid om per dochterpagina de belangrijkste zoekwoorden op te geven. Doorgaans zal men een dochterpagina per onderwerp aanmaken op een startpagina website. Zo is het mogelijk om de links te plaatsen op een pagina die ook echt over hetzelfde onderwerp gaat. Gerelateerde links zijn goed voor een goede positie in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google.

Een eigen startpagina laten maken door bezoekers is ook mogelijk. Dit zet u vrij eenvoudig aan via het beheerpaneel. Voor losse dochterpagina’s hoeft geen folder op de webhosting te worden aangemaakt. Voor alle dochterpagina’s handelt een centraal stukje PHP code de browser-aanvragen af. De bijbehorende gegevens worden vervolgens vanuit de database ingelezen. Het script is zo opgezet dat ook de voorpagina gemakkelijk is aan te passen via het beheerpaneel. Daarbij kan men bij iedere dochterpagina kiezen uit hoeveel kolommen de nieuwe startpagina dient te bestaan. Met behulp van de muis kunnen rubrieken vrij eenvoudig worden geplaatst.
Free Web Hosting