Uw Nederlandse startpagina bouwen

Kent u een groot aantal interessante websites, dan is het wellicht interessant eens een startpagina aan te maken waarop u een link naar deze sites plaatst. Een startpagina is een uitgebreide linkpagina. Uitgebreid omdat er ondersteuning voor rubrieken is. Met uw startpagina helpt u met het vervullen van een specifieke informatiebehoefte.

Het is dan wel fijn wanneer u voor het maken en onderhouden van de startpagina beloond wordt. Zorgen dat u voor het maken en beheren van de dochterpagina wordt beloond, kan door inkomsten te genereren via deze pagina. Zo kunt u een advertentie op de startpagina plaatsen. Er zal ook regelmatig iemand een link aanmelden op uw startpagina die tevens bereid is om voor linkplaatsing te betalen.

Een startpagina is in meerdere opzichten interessant. Daarover is online van alles te vinden. Vindt u het een boeiend onderwerp? Dan kunt u ook Eigen startpagina maken eens lezen. Op de meeste startpagina websites maakt u een dochterpagina gratis aan.

Het fenomeen “startpaginascript” is ook interessant. Dit script maakt het mogelijk om uw eigen startpagina website te installeren. Want wanneer u op de website van derden een dochterpagina aanmaakt, weet u niet hoe lang deze startpagina daar blijft staan. Heeft u gemotiveerde bezoekers die ook regelmatig een nieuwe startpagina aanmaken op uw website, dan zal uw website snel groeien.
Free Web Hosting