Je eigen startpagina maken

Voor webmasters biedt een eigen startpagina een goede kans om de online vindbaarheid te verhogen. Het biedt een mogelijkheid om links naar uw website te plaatsen. Via links weten bezoekers en zoekmachines uw website te vinden. Bij de meeste sites is het gratis om een dochterpagina aan te maken. Het maken van uw eigen startpagina kan op een groot aantal websites.

Een goede startpagina kan zelfs voor een extra zakcentje zorgen. Dat is toch mooi? Iets dat geen geld kost en in principe geld kan opleveren. Men is bereid u te betalen voor links. Dan moet u natuurlijk wel af en toe uw startpagina updaten.

Het aantal mogelijkheden is nog groter met uw eigen startpagina website. Dan heeft u echt uw eigen platform. Hierover staat op Eigen startpagina bouwen het een en ander. U kunt daarmee uw eigen startpagina website neerzetten. Er is geen technische kennis nodig. Mensen die geen verstand van opmaak hebben, die hebben erg veel aan dit script.

Draait u zelf een startpagina script dan beheert u een gehele startpagina website. Op de website Maak je eigen startpagina is daar meer informatie over in te winnen. Een startpagina kan extra inkomsten binnenhalen. U kunt uw producten promoten op uw startpagina. Het plaatsen van een Google Adsense blokje is een andere mogelijkheid. Maar er zijn tevens voldoende mensen die voor een link willen betalen. Dus u kunt gewoon het plaatsen van bijvoorbeeld twintig links als service aanbieden.
Free Web Hosting