Uw site maken met een CMS systeem

Bij het bouwen van een zakelijke website kunt u van een tool gebruikmaken. Zo een tool wordt een content management systeem genoemd. U kunt over een CMS pakket meer te weten komen met behulp van het artikel CMS software gebruiken voor uw website. Na het kopen van het CMS systeem kan het direct op uw webhostingpakket worden geïnstalleerd.

Het installatie script zal worden aangeroepen bij uw eerste bezoek aan uw website direct na het overzetten van de bestanden. U kunt tijdens het draaien van dit script de belangrijke informatie over uw zakelijke website invoeren. Daarbij kunt u verder een beheeraccount toevoegen middels het installatiescript. U kunt met dit account inloggen op de beheeromgeving en beheerderstaken uitvoeren.

Het is geen enkel probleem om een formulier aan uw site toe te voegen. Verder bepaalt u zelf de velden van het formulier. Verschillende formulieren zijn zo aan te maken en te plaatsen. Verplicht of niet verplicht stelt u per veld in. U zult ingezonden formulieren ontvangen op uw e-mailadres. U kunt hiervan het e-mailadres per afzonderlijk formulier instellen. Het is geen enkel probleem om de verschillende soorten formulieren te ontvangen op diverse e-mailadressen.

Producten en diensten kunt u gemakkelijk verkopen middels uw zakelijke website. Daarnaast kan er online worden besteld. Nadat de klant heeft betaald, krijgt hij direct toegang tot de downloadbare onderdelen van een product. Zelf hoeft u daar alleen de betaalkoppeling voor in te stellen. De bestelling wordt bevestigd met een automatisch e-mail naar de koper. U kunt middels het beheeromgeving de statische teksten binnen deze e-mail aanpassen. Dat is verder met veel andere teksten op uw website mogelijk. Vanzelfsprekend wilt u iets eerst zien voordat u het aanschaft.
Free Web Hosting