Uw eigen startpagina bouwen

U kunt verschillende kanten op met een eigen dochterpagina op een startpagina website. In eerste instantie kan de startpagina een weergave zijn van uw persoonlijke favorieten. U kunt het inzetten als marketinginstrument voor uw eigen website. U kunt een startpagina zelfs inzetten voor het genereren van inkomsten. Er zijn geen kosten verbonden aan het maken van een eigen startpagina. Een aantal sites bieden de mogelijkheid aan.

Aanmaken van een startpagina kan door u bij een dergelijke website te registreren. Het bouwen van de startpagina gebeurt in een speciaal controlepaneel waar u na registratie toegang toe krijgt. Soms ontvangt u in uw mailbox een bevestigingslink waarop u moet klikken om de registratie te voltooien. Vul daarom een geldig e-mailadres in.

Het is ook mogelijk dat u zelf een startpagina website wilt opzetten. Met een startpagina script wordt dit mogelijk. Op de pagina Startpagina script installatie staat meer informatie over startpaginascripts. Binnen een mum van tijd heeft u zo een script op de server staan. Kosten voor hosting en het domein zijn prima te doen.

De meeste startpaginascripts hebben ongeveer dezelfde werking. De links op uw startpagina worden over het algemeen in een categorie geplaatst. In sommige gevallen kunt u ook afbeeldingen of tekst in uw diverse rubrieken plaatsen. Via een speciaal linksuggestieformulier kan het bezoek van uw dochterpagina een link ter beoordeling aanbieden waarna u de link eventueel kunt plaatsen.
Free Web Hosting