Uw eigen startpagina maken

Het aanmaken van een startpagina is een goede optie om uw online zichtbaarheid te vergroten. Een complete website met dochterpagina’s behoort ook tot de mogelijkheden. U vindt in dit artikel over de twee mogelijkheden meer informatie. Voor beide opties zijn goede argumenten te verzinnen. Natuurlijk kunt u ook een combinatie doen. Dus uw eigen startpagina website maken en hier en daar een gratis dochterpagina. U combineert de opties dan gewoonweg.

Een gratis startpagina kunt u op diverse sites samenstellen. Maar een nadeel daarvan is wel dat u niet weet hoe lang uw startpagina online blijft. Men kan besluiten met de website te stoppen. De beheerder kan uw startpagina gewoon verwijderen zonder opgaaf van reden. Op sommige websites is het verplicht om een bepaald minimum aantal links op uw startpagina te hebben. Anders wordt uw startpagina uit de lucht gehaald.

Het is raadzaam om het artikel Een mooie startpagina op touw zetten door te nemen. De pagina bevat praktische informatie. Het is belangrijk om de startpagina kwalitatief goed in elkaar te zetten. U kunt de informatie in het artikel zien als een handreiking.

Zelf een startpagina website beginnen ligt ook binnen de mogelijkheden. Daar is het een goed moment voor, want momenteel zijn veel startpagina’s in het bezit van een enkel bedrijf. Wanneer u daarvoor kiest, heeft u zelf het heft in handen. Soms wilt u veel tekst en weinig links op de startpagina plaatsen. Dit is onmogelijk wanneer het verplicht is om minimaal 20 links te plaatsen. Gaat het om uw eigen website, dan kan niemand een dergelijke voorwaarde aan uw website stellen. U hoeft dan geen rekening te houden met de wensen van andere websites.
Free Web Hosting