Gemakkelijk een eigen startpagina website runnen

U kunt een startpagina website inzetten voor off-page SEO. U kunt aan uw website diverse startpagina’s toevoegen. U kunt iedere startpagina wijden aan een specifiek onderwerp. Aan deze dochterpagina’s kunt u rubrieken toevoegen. U kunt een aantal links plaatsen binnen iedere rubriek. U kunt ook widgets plaatsen op een startpagina.

Bij een dergelijke website komt vaak wat PHP code kijken. Deze PHP code kunt u zelf ontwikkelen. Vanzelfsprekend kunt u ook een kant en klaar script kopen. U kunt via het artikel Eigen startpagina maken een kant en klaar startpagina script vinden. Via de website van de aanbieder schaft u eenvoudig een dergelijk script aan. Het script wordt geleverd met een allesomvattende beheeromgeving.

Met het batch proces waarmee het script is voorzien, kunnen niet werkende links worden gecheckt. Daarbij ontvangt u iedere dag een e-mail waarmee dode links gecontroleerd kunnen worden. U kunt zo weten welke backlinks er gebroken zijn. U kunt zo de startpagina website schoonhouden van gebroken links. Een nieuwe paginabeheerder kan zich gemakkelijk registreren met behulp van een aanmeldformulier op de website.

Men kan het account inzetten om 1 of meer dochterpagina’s aan te maken. Er kan per onderwerp een startpagina aangemaakt worden. Op deze wijze kunnen er ook vooral links die daadwerkelijk relevant zijn geplaatst worden. U kunt verder verschillende widgets plaatsen op de dochterpagina’s van uw website. Zoals een nieuwsblokje dat u kunt toevoegen aan de diverse dochterpagina’s.

Er kan verder een weerkaart aan een dochterpagina toegevoegd worden. Er is een prima mogelijkheid om online extra geld te verdienen. Extra omzet kan met het verkopen van backlinks eenvoudig worden gegenereerd. Daarnaast kunt u banners plaatsen op de startpagina website. Er kan langs deze weg een extra inkomen opgebouwd worden. U kunt heel eenvoudig een Adsense blok aan uw website toevoegen. Affiliate links tussen de reguliere links door plaatsen is daarbij ook een mogelijkheid.

Het script installeren zal niet veel tijd kosten. Er zijn slechts drie schermen waaruit de installatie bestaat. In het 1e scherm vult u de algemene informatie van de website in. Het 2e scherm van het installatiescript wordt gebruikt voor het invoeren van de gegevens van de database verbinding. U kunt het 3e scherm gebruiken voor het aanmaken van uw beheeraccount. Daarbij geeft u de gewenste gebruikersnaam en het gewenste password op.
Free Web Hosting