Maak makkelijk een uitgebreide startpagina site

Het maken van een startpagina website is relatief eenvoudig als u van een daarvoor bedoeld PHP script gebruik maakt. Het aanmaken van folders voor de startpagina’s op uw website is niet noodzakelijk. De content van de verschillende startpagina’s wordt bewaard in een centrale database. Het script kijkt welke dochterpagina wordt opgevraagd en zal de corresponderende content tonen aan de bezoeker.

Wilt u zelf een startpagina website die werkt op de hierboven vermelde manier? De links op Beheer professioneel een eigen startpagina site leiden uiteindelijk naar de website van de aanbieder van dit handige PHP script. Daar kunt u op verschillende manieren betalen voor de aanschaf. Per e-mail zult u ook de download link ontvangen. Op een later tijdstip een nieuwe versie van het script downloaden is mogelijk.

U kunt de instellingen van uw website via de beheeromgeving gemakkelijk veranderen. De prijs van een nieuwe link kunt u daar bijvoorbeeld invoeren. En het kleurschema van uw voorpagina is daar bijvoorbeeld aan te passen. U kunt daar ook de gebruikers beheren in een apart beheerscherm. Nederlandse en Belgische bezoekers kunnen via beide gateways kiezen tussen een aantal manieren om de betalen. Is er een betaalde link door iemand toegevoegd? Omdat u beschikt over het e-mailadres van de persoon, kunt u eventueel contact opnemen om nog meer links te verkopen.
Free Web Hosting