Een Nederlandse startpagina bouwen

Kent u een groot aantal interessante websites, dan is het wellicht interessant eens een startpagina aan te maken waarop u een link naar deze sites plaatst. Daarbij is het voordeel voor u dat u zijdelings kunt bijverdienen door een banner of advertenties te plaatsen op uw startpagina. Een startpagina is hiervoor uitermate geschikt. Rubrieken bieden de mogelijkheid om uw links op deelonderwerp te sorteren. Met uw startpagina helpt u mensen bij het vinden van bepaalde informatie.

U kunt zorgen dat u wordt beloond voor de tijd die u steekt in het maken en onderhouden van de startpagina. Het is mogelijk om een extra zakcentje aan de startpagina te verdienen. Inkomsten genereren kan bijvoorbeeld met behulp van affiliate banners, affiliate links en bijvoorbeeld advertenties van het platform Google Adsense.

Voor wat bijverdienen is het dus prima te doen om een startpagina met banners en advertenties aan te maken. De pagina Startpagina script bevat tevens goede informatie voor mensen die graag hun eigen startpagina in elkaar willen zetten. Eigen websites promoten daar is een startpagina ook prima geschikt voor. Kijkt u ook eens naar een startpaginascript. Met dat script kunt u zelf een complete startpagina website samenstellen. Het mooie is dat u dan zelf de controle heeft over de website. De groei van uw startpagina kan sneller gaan wanneer u uw bezoekers zo enthousiast krijgt om hun eigen startpagina aan te maken.
Free Web Hosting