Nieuwe startpagina samenstellen

Met een speciaal stukje software is een eigen startpagina website bouwen kinderlijk eenvoudig. Het is eenvoudig te doen met een startpaginascript. Verstand van websites bouwen hoeft u er niet voor te hebben. Dit stelt iedereen in staat om zelf een startpagina website in elkaar te zetten. Het is mogelijk om diverse widgets toe te voegen aan uw dochterpagina’s. Voorbeelden zijn RSS feeds of een tekstblok. U kunt de positie van andere websites in de zoekmachines verbeteren met startpagina links.

Er is een grote kans dat het werken met een startpagina script geen problemen oplevert voor u. De pagina voorziet u van de benodigde informatie. De installatie bestaat uit een aantal eenvoudige stappen. Kennis van de techniek hoeft u niet te hebben. Juist voor mensen die niet weten hoe websites bouwen werkt, is dit een ideaal script. De ondersteuning voor PHP scripts staat bij de meeste hosting pakketten standaard al aan. Het is mogelijk voor bezoekers om zich te registreren op uw website. Zij kunnen dan hun eigen startpagina dochters beheren. De bezoeker kan een subdomein opgeven met behulp van welke de startpagina vervolgens op te vragen zal zijn. Per startpagina kan er tevens een titel en een omschrijving worden ingesteld.

Links verkopen met het startpagina script is eenvoudig. Het formulier waarmee een link kan worden toegevoegd, is makkelijk tevoorschijn te halen. Het invullen van dat formulier is zeer gemakkelijk. De bezoeker kan ook een dochterpagina en een rubriek kiezen. Er kan vervolgens online betaald worden voor de linkplaatsing. Het script ondersteunt diverse betaalmethoden.
Free Web Hosting