Beheer Uw Eigen Advertentiewebsite

Het is heel snel opgezet, zo een advertentiewebsite op het moment dat u een marktplaats CMS gebruikt. Zo een script is prima betaalbaar. Het terugverdienen van die kosten kan met het script prima.

Zo is het een mogelijkheid om betaalde rubrieken aan te maken. Men zal een bedrag moeten betalen wanneer men in zo een rubriek een advertentie plaatst. Het is via het beheergedeelte mogelijk om het tarief hiervoor in te stellen. U heeft daarnaast een aantal andere mogelijkheden voor extra inkomen met het script. Het tonen van een website link of een telefoonnummer is daar een voorbeeld van.

Een beheergedeelte is beschikbaar om wijzigingen aan uw eigen marktplaats aan te brengen. Met een speciale link kunt u in het beheergedeelte komen. Men noemt dit ook wel de inloglink. Op de pagina advertentie website maken is meer over een marktplaats PHP script te lezen. Er wordt een kant en klare marktplaats website voor u klaargezet door het PHP script. De meeste functionaliteiten die u doorgaans op een advertentie website zult aantreffen, werken meteen na de installatie.

Het is heel eenvoudig om een categorie of kleur aan te passen. Via die omgeving beheert u ook de advertenties en gebruikers op de website. Een adverteerder kan zelf een nieuw account aanmaken via het aanmeldformulier aan de voorkant van uw site. Een geïnteresseerde kan vrij gemakkelijk reageren op een advertentie. Dat gaat via een reactieformulier die wordt getoond bij de advertentie.

Het zal geen probleem zijn om een marktplaats script te draaien op het doorsnee webhosting pakket. Bij de meeste webhosting pakketten is PHP ingeschakeld. U heeft qua pakket redelijk wat keuze. Het kunnen aanmaken van een database is wel belangrijk. Het script zal de gegevens in een database opslaan. Het is van belang hierop te letten bij het aanschaffen van hosting.
Free Web Hosting