Je eigen advertentie website beginnen

Een advertentie website maken is zo gedaan indien u dit artikel doorneemt. We staan stil bij de opties die u heeft. Het is gemakkelijk te realiseren met een advertentie script. Een dergelijk script is voorzien van een veilig PHP inlogsysteem waarmee u de beheerpaneel kunt bereiken. Tevens zijn er additionele opties aan te bieden. Voor bijvoorbeeld het vermelden van een website bij een advertentie stelt u simpel de prijs in.

Middels het artikel is er meer over een marktplaats CMS te lezen. De web developer heeft het advertentie script zo geschreven dat de formulieren spam zoveel mogelijk tegenhouden. Verder betaalde categorieën houden een gedeelte van de spammers tegen. Eventueel kunt u een bedrag rekenen voor de registratie op de website.

Twee andere noodzakelijke dingen zijn webruimte en een eigen domein. Het is belangrijk dat u bij uw webhosting de optie heeft om een database aan te maken. PHP scripts kunnen draaien, is een andere vereiste. Alle onderdelen van uw site zijn middels de beheergedeelte van het advertentie script eenvoudig te wijzigen. Hiervoor is technische kennis niet vereist. Op de website van de aanbieder vindt u gemakkelijk het stappenplan van de installatie. Support kan op de website van de aanbieder eenvoudig worden aangevraagd.

Registreren als adverteerder kan middels een formulier op uw advertentie website. Met een gebruikersaccount kan men een eigen advertentie plaatsen. Men kan enkele afbeeldingen bij een advertentie plaatsen. De adverteerder kan verder makkelijk de categorie kiezen voor plaatsing. Er kan verder voor verschillende aanvullende opties gekozen worden. Er is zo bijvoorbeeld een prijs voor een websitevermelding in te stellen.
Free Web Hosting