Je favoriete sites online beheren

Wilt u een startpagina website bouwen, dan is dat met de juiste software mogelijk. Meer over deze handige tool is te vinden via de link verderop op deze pagina. Met de bijgeleverde beheeromgeving kunt u makkelijk uw eigen startpagina website in elkaar zetten. Men kan zich via uw website aanmelden voor een account. Met dit account kan een eigen startpagina beheerd worden.

Heeft u behoefte aan meer informatie over het script waarmee een eigen startpagina website in elkaar te zetten is? Dan kunt u de pagina startpagina script eens bekijken. Op die pagina is tevens een link naar de aanbieder van dit handige PHP script aanwezig. Deze simpel te gebruiken tool om uw eigen website in te richten, is daar ook te downloaden. Op de site van de aanbieder is er ook een handleiding aanwezig. Ondersteuning voor het gebruik van dit handige script is eveneens eenvoudig aan te vragen. Paginabeheerders kunnen hun eigen startpagina volledig naar wens aanpassen.

Binnen de startpagina kunnen bookmarks worden toegevoegd. U kunt elke dochterpagina naar eigen inzicht samenstellen. Verder kunt u er leuk inkomsten mee genereren. U zet de files heel makkelijk over naar uw webhosting. Er is een installatieprogramma meegeleverd dat direct na het overzetten van de bestanden kan worden gestart. U kunt gedurende het installeren van de software de meest belangrijke informatie invullen. U kunt een passende titel bedenken voor uw website, die u tijdens het installeren kunt invullen. Ook de belangrijkste gegevens voor de zoekmachines zijn eenvoudig in te voeren via het installatieproces.

Direct nadat u online betaald heeft, krijgt u toegang tot de pagina waarop het script te downloaden is. De bestanden kunt u daarna heel makkelijk op uw hosting plaatsen. Het installatieproces kan direct na het kopiëren van de bestanden gestart worden. Voor de website relevante informatie kan tijdens de installatie opgegeven worden. U kunt de gegevens voor de zoekmachines opgegeven en ook de gegevens die nodig zijn om een verbinding met de database te leggen. Ook kunnen de gebruikersnaam en het password voor het administrator account ingesteld worden. Daarmee kunt u op elk moment op de website inloggen en beheerderstaken uitvoeren.
Free Web Hosting