Realiseer snel een eigen portaalsite

Voor online marketing kan een startpagina website uitermate handig zijn. Met een startpagina website is het mogelijk om links aan te leggen naar andere websites. Daarmee vergroten de startpagina websites de vindbaarheid van de sites waar naartoe gelinkt wordt. Met een startpagina website kunt u de links per onderwerp indelen. Voor iedere startpagina op de website zult u in de regel een subdomein kunnen instellen. Het is meestal mogelijk om voor iedere dochterpagina de zoektermen in te stellen. Vaak zal men verschillende rubrieken op een dochterpagina kunnen aanmaken.

Er geldt geen maximum voor wat betreft het aantal dochterpagina’s op uw website. Over ieder thema kan een dochterpagina worden samengesteld. U kunt de belangrijkste zoektermen instellen per afzonderlijke startpagina. Deze zoekwoorden kunt u ook in het subdomein verwerken.

Zou u van een dergelijke constructie gebruik willen maken, dan bevat Eigen startpagina goede informatie daarover. Zo zijn startpagina websites voor promotie op affiliate basis uitermate geschikt. Op die manier kunt u een startpagina website inzetten als een verkapte affiliate webshop. De uitstraling van uw website is eenvoudig aan te passen. Het plaatsen van informatieve teksten is bijvoorbeeld een mogelijkheid. Naast het toevoegen van commerciële backlinks is het mogelijk om links naar informatieve websites toe te voegen.

Met een eigen startpagina website kunt u heel gemakkelijk linkbuilding aanbieden. Dit is met een bestaand script uiterst eenvoudig te realiseren. Via een betaalkoppeling kan de betaling direct online plaatsvinden. In de beheeromgeving stelt u eenvoudig de prijs van linkplaatsing in. Vanuit iedere dochterpagina is het formulier voor link aanmelding eenvoudig te bereiken.

Het is een goed idee om per onderwerp een afzonderlijke dochterpagina aan te maken. Op de dochterpagina kunt u informatieve teksten over dat onderwerp kwijt. Tevens kunt u commerciële links plaatsen rondom dat onderwerp,

Omdat het script met een beheeromgeving wordt geleverd, hoeft u zelf nauwelijk iets van HTML te weten. Men heeft het script zo gemaakt dat ook mensen zonder diepgaande technische kennis ermee kunnen werken. Subdomeinen werken direct zonder dat u daarvoor mappen hoeft aan te maken.

U kunt bezoekers de mogelijkheid geven een eigen startpagina te maken als u dat wilt. Bezoekers kunnen dan een aanmeldformulier op uw website invullen. Het beheergedeelte wordt met behulp van een PHP inlogsysteem afgeschermd. Is het aanmelden gelukt, dan kan men met het eigen account inloggen en een startpagina samenstellen.
Free Web Hosting