Je favoriete websites online beheren

Voor off-page SEO kunnen startpagina’s een handige rol spelen. Backlinks kunnen zorgen voor een hogere positie binnen de zoekmachine Google. Het is prima te doen om bij een reeds bestaande site een startpagina in te richten. Een startpagina site kunt u met een script ook zelf in elkaar zetten.U maakt dan in feite zelf een catalogus vol met links.

Meer informatie over het script waarmee een dergelijke site te bouwen is, kunt u vinden op Bouw een lijst van je bookmarks. Links naar favoriete sites kan men groeperen binnen rubrieken. Er kunnen ook andere blokken aangemaakt worden zoals een rubriek waarin het laatste nieuws getoond worden. Het gaat daarbij om een modern script. Veel van de scripts die er bestaan voor het bouwen van een eigen startpagina website zijn verouderd. De pagina’s van uw website zullen responsive zijn.

Online inkomsten generen is ook prima te doen met dit PHP script. U kunt met het script backlinks verkopen en daarmee geld verdienen. U kunt een bedrag rekenen voor de linkplaatsing. Het script is voorzien van een betaalkoppeling. Zo kunnen bezoekers via uw eigen website betalen voor de linkplaatsing. De link zal meteen worden toegevoegd aan de website zodra er is betaald. U hoeft dus niets zelf te plaatsen.

Ook kunt u via banners geld verdienen. Zo is het mogelijk om extra te verdienen via affiliate banners. Bij affiliate marketing promoot u producten van derden, waarbij u als tussenpersoon per verkoop een gedeelte van het aankoopbedrag verdient. U kunt bijvoorbeeld Tradetracker inzetten daarvoor. U kunt bijvoorbeeld Daisycon inzetten daarvoor.
Free Web Hosting