.Nieuwe linkpagina

U kunt zich bij een grote hoeveelheid Nederlandse startpagina websites aanmelden voor het beheer van uw eigen startpagina. Heeft u een eigen website en wilt u hoger in Google komen, dan zijn startpagina’s enorm handig. Zoekmachines zoals Google beschouwen de links op uw startpagina als een aanbeveling. U mag de websites waar naartoe u een link plaatst zelf uitkiezen. Vaak zorgt een betere positie in de zoekresultaten voor een groter aantal bezoekers op uw website.

Het kan natuurlijk zijn dat u niet zelf een startpagina wilt maken. Om deze reden kunt u vaak ook een enkele link aanmelden. Voor link aanmelden zijn verschillende variaties. U kunt een linkaanmelding doen zonder tegenprestatie. U heeft dan echter geen zekerheid over de plaatsing. Ziet u geen formulier voor link aanmelding, dan is het ook mogelijk om een bericht te sturen via het contactformulier waarin u de link aanraadt. De beslissing of de link daadwerkelijk aan de startpagina wordt toegevoegd zal de beheerder in dit geval nemen.

Wilt u uw eigen startpagina samenstellen? Dan bevat uw eigen startpagina maken meer tips voor het aanmaken van een eigen startpagina. Een samenvatting van de te nemen stappen kan altijd handig zijn. Helemaal wanneer u nog nooit een eigen startpagina heeft samengesteld. Het artikel geeft u meer overzicht over het geheel. Een link op een eigen website plaatsen die terug linkt naar de startpagina is een andere optie. U kunt de locatie van deze link vaak opgeven in het aanmeldformulier. Dat de link dan ook echt wordt geplaatst is dan een stuk waarschijnlijker. Ook het plaatsen van een betaalde link is vaak mogelijk. Wanneer u voor de link betaalt, dan zal de link gegarandeerd geplaatst worden.

Mogelijk heeft u nog geen helder beeld van hoe u het zal gaan inzetten. Aan de hand van de andere artikelen op deze website kunt u wellicht een plan maken.
Free Web Hosting