Een moderne advertentie website bouwen

Het genereren van extra inkomsten met behulp van een eigen marktplaats is gemakkelijk te doen. U kunt diverse categorieën toevoegen aan de website, waarbinnen de advertenties vervolgens kunnen worden geplaatst door de adverteerders. De nieuwste advertenties worden op de homepage weergegeven. U kunt zo banners tussen de advertenties door plaatsen.

Inkomsten kunt u heel makkelijk genereren met uw eigen advertentiewebsite. U kunt affiliate banners toevoegen op uw website. Elke keer wanneer een product wordt verkocht, ontvangt u een commissie. Feeds inlezen met producten is een andere mogelijkheid. De producten worden dan als advertentie weergegeven. Bij iedere advertentie kunt u een website link plaatsen. Dit kan dan ook een affiliate link zijn.

De pagina advertentie website bevat meer informatie over een script waarmee u een eigen marktplaats kunt opzetten en beheren. Via een daarvoor bedoelde pagina is het voor een adverteerder heel eenvoudig om zich aan te melden. Er kunnen meerdere foto’s worden toegevoegd aan een advertentie. Het aantal foto’s dat per advertentie mag worden toegevoegd, kan worden ingesteld in het beheerpaneel.

U kunt per categorie de relevante meta tags opgeven. Voor elke individuele categorie kunt u relevante keywords en een omschrijving invullen in het beheergedeelte. Als gevolg hiervan kan de website beter gevonden worden.

Het kleurschema van de site kan gemakkelijk aangepast worden via het beheerscherm. Op deze wijze kunt u een advertentie website maken die uniek oogt. De installatie bestaat uit een paar simpele stappen. In een uurtje kunt u het script aan de praat hebben op uw hostingpakket.

U kunt het 1e scherm gebruiken voor het invoeren van de gegevens van uw nieuwe marktplaats website. De database connectie kan worden ingesteld met behulp van het tweede dialoogvenster. Via het 3e scherm is een gebruikersnaam en een wachtwoord in te vullen. Hiermee kunt u inloggen in het beheerpaneel en de website beheren.
Free Web Hosting