Hoe te stoppen met blowen

Wie weet rookt u zo af en toe een joint om tot rust te komen. Van belang is wel dat u de risico's van blowen kent. Een tips is om niet dagelijks te blowen. Blowt u iedere week minstens twee dagen niet, dan zit u goed.

Blowen kan grappig zijn. Maar de medaille heeft ook een andere kant. Afhankelijkheid kan optreden. En dan hebben we het over verslaving. U kunt gaan blowen om problemen te vergeten. Iedere dag blowen ligt dan ook op de loer.

Een gram cannabis is de afgelopen jaren een stuk duurder geworden. Zo is blowen voor veel mensen een flinke kostenpost geworden. Honderden euro's per maand bij dagelijks gebruik. De kosten op jaarbasis zijn om van te schrikken. Sommige mensen krijgen er serieuze geldproblemen door.

Stoppen met blowen kan door de tips in Ik wil stoppen met blowen op te volgen. Veel cannabisgebruikers die willen stoppen kunnen dit soort informatie goed gebruiken. Stoppen met blowen is immers gemakkelijker gezegd dan gedaan. Maar het zal ook u gaan lukken wanneer u bent voorbereid.

Men moet ook steeds meer betalen voor cannabis. We leven ook in een tijd dat men steeds meer moet bezuinigen. Tel uit uw winst wanneer u het geld niet meer aan blowen uitgeeft.
Free Web Hosting