Mijn website bouwen

De afkorting CMS houdt in: content management systeem. Wijzigingen aan je website zijn op een gemakkelijke manier aan te brengen met een CMS. Er zal in de regel weinig CSS kennis nodig zijn. Kun je een Word bestand aanpassen dan is de kans groot dat ook het werken met een CMS programma geen probleem voor je is.

Gebruik je een CMS dan zal het aanpassen van bestanden op de server niet zo vaak meer nodig zijn. De content wordt opgeslagen in een database. Er worden zo minder fouten gemaakt omdat aanpassingen aan bestanden verleden tijd zijn. Er zijn verschillende content management systemen beschikbaar waar u een website of intranet pagina mee kan maken. Een CMS pakket is inzetbaar voor meerdere soort sites: nieuws, webshop of blog, het is geen probleem. Het CMS programma ondersteunt u bij het aanpassen van de afbeeldingen en teksten op uw website. PHP of HTML kennis is door het gebruik van het CMS niet nodig.

Wilt u meer weten over hoe u een CMS in gebruik neemt? U kunt meer informatie vinden op website maken software. Vaak wordt het CMS geleverd met een installatiescript.
Free Web Hosting