Het bouwen van uw eigen startpagina website

Een eigen startpagina website beginnen kan aan de hand van de informatie op deze pagina. Een startpagina website bouwen is eenvoudig via een daarvoor bedoeld script bedoeld. U kunt een script waar de functionaliteit vast inzit, voor weinig geld alvast aanschaffen. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Een startpagina website is zeer interessant voor linkbuilding. De links worden dikwijls geplaatst op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. De pagina Eigen startpagina maken bevat meer informatie rondom het bouwen van een startpagina website met een PHP script. Het zal niet moeilijk zijn om het startpaginascript te installeren.

Het aanmaken van een database en het kopiëren van bestanden naar de server zijn de belangrijkste stappen. Daarna zal een afzonderlijk installatie script de tabellen aanmaken. Het script maakt een account aan waarmee u kunt inloggen in de beheeromgeving.

Een account voor een eigen startpagina maken is door iedereen met behulp van het registratieformulier aan te vragen. Men mag het subdomein kiezen, op voorwaarde dat deze nog vrij is. Zo kunnen er een onbeperkt aantal dochterpagina’s worden aangemaakt. U hoeft op uw webruimte geen mappen voor de subdomeinen te creëren. Het is zo dat het script zelf de koppeling tussen het opgevraagde subdomein en de juiste gegevens in de database kan leggen. Een dochterpagina up-to-date maken kan behoorlijk simpel met behulp van het beheerpaneel. Oude links dienen te worden weggehaald en nieuwe links kunnen worden toegevoegd.

U krijgt met het script de optie om geld te verdienen. Daar zijn diverse opties voor. Zo kunt u backlinks met behulp van uw startpagina website verkopen. Bezoekers kunnen op diverse wijzen betalen voor een link. Een andere mogelijkheid is het plaatsen van banners. Een nieuwe banner plaatsen is erg eenvoudig te doen.
Free Web Hosting