Houd je favoriete sites online simpel bij

Met het juiste script is het heel makkelijk om zelf een startpagina website in elkaar te zetten. Meer over deze handige tool is te vinden via de link verderop op deze pagina. Met de bijgeleverde beheeromgeving kunt u makkelijk uw eigen startpagina website in elkaar zetten. Er kan een registratieformulier op uw website worden gebruikt voor het aanmelden van een eigen startpagina. U kunt beheerders hun eigen startpagina laten samenstellen met behulp van hun eigen account.

Heeft u behoefte aan meer informatie over het script waarmee een eigen startpagina website in elkaar te zetten is? Op eigen startpagina samenstellen vindt u voldoende informatie over het PHP script. Op die pagina is tevens een link naar de aanbieder van dit handige PHP script aanwezig. Daar kunt u direct deze tool aanschaffen. De website van de ontwikkelaar bevat ook een deel waarbinnen u instructies voor het gebruik van het script kunt vinden. Verder is ondersteuning voor het gebruik van dit PHP script heel makkelijk aan te vragen. Paginabeheerders kunnen hun eigen startpagina volledig naar wens aanpassen.

Een beheerder kan diverse rubrieken aanmaken op zijn eigen startpagina, waarbinnen de links kunnen worden geplaatst. De dochterpagina’s kunt u naar eigen inzicht wijzigen. Er zijn verder inkomsten te genereren met uw eigen website. De bestanden zijn eenvoudig naar het hosting pakket over te zetten. Heeft u de files overgezet, dan kunt u het installatieprogramma starten. U kunt tijdens de installatie de gegevens van de website invullen, waarna de instellingen automatisch worden opgeslagen. U kunt een passende titel bedenken voor uw website, die u tijdens het installeren kunt invullen. Ook de belangrijkste gegevens voor de zoekmachines zijn eenvoudig in te voeren via het installatieproces.

Het is mogelijk om heel gemakkelijk linkjes via uw website te verkopen. Er zijn verschillende betaalproviders die u kunt ondersteunen met uw website. Het script zal een aangemelde link meteen plaatsen op de website. Voor een link op een gewone dochterpagina kan een ander bedrag gerekend worden dan een link op de homepage.
Free Web Hosting