Bouw uw moderne startpagina website

U kunt uw website een boost in de zoekmachines geven met behulp van backlinks. Startpagina’s worden daar nog vaak voor gebruikt. Op een enorme hoeveelheid sites kunt u gratis uw eigen dochterpagina bouwen.

Her en der is er een goed script te vinden. Zo bevat het artikel Eigen Startpagina een verwijzing naar een goed startpaginascript. Wat u verder nodig heeft is webhosting en een eigen domeinnaam. Elk jaar zult u voor het domein en de webhosting moeten betalen. Het installatie script wordt geactiveerd op het moment dat u de website voor het eerst bezoekt.

Zelf een dergelijke website starten is een uitstekend idee. Er zal een domeinnaam geregistreerd moeten worden en u zult webhosting moeten regelen. Wilt u zelf geen script bouwen, dan is het aan te raden een startpaginascript te gebruiken. Een startpagina script bevat de benodigde functies voor het realiseren van een eigen startpagina website. Het zelf bouwen van een PHP script hoeft dan niet.

Met het startpagina script is het vrij eenvoudig om geld te verdienen. Zo kunt u eenvoudig backlinks met het script verkopen. Voor een nieuwe link kan op diverse manieren worden betaald. Bij de linkplaatsing mag men zelf kiezen voor de gewenste dochterpagina en de gewenste link categorie.

Eventueel kunt u het bezoekers toestaan om een eigen account te registreren. Met een account kan een dochterpagina worden samengesteld. Ze kunnen daarbij een subdomein kiezen waarmee de startpagina vervolgens te bezoeken is. Onderaan elke pagina kunt u statistieken omtrent de dochterpagina inzien.
Free Web Hosting