Een website voor startende ondernemers

Voor het beheer van uw website is het wijs om een CMS pakket te gebruiken. Het beheer doet u dan vanuit een afgeschermd gedeelte van de website. U kunt hier alleen komen wanneer u de gebruikersnaam en het wachtwoord hiervoor juist heeft ingevoerd. Wordt een element meerdere keren gebruikt op uw website, dan hoeft u een aanpassing toch slechts op 1 plek te doen. Het CMS systeem zorgt dat overal meteen de meest recente versie wordt getoond. Gebruikt u geen CMS software, dan dient u vaak op meerdere plekken de aanpassing door te voeren.

Kennis van de opmaaktalen HTML en CSS is niet nodig om te kunnen werken met een CMS pakket. Vooral wanneer het gaat om dingen als het wijzigen van tekst of het toevoegen van een plaatje. De meeste CMS pakketten zijn bovendien goed gedocumenteerd.

Het is verstandig om in alle gevallen gebruik te maken van CMS software. Ook wanneer uw website zeer eenvoudig is. Zo kan de website altijd uitgebreid worden met extra pagina’s als dat nodig blijkt te zijn. Over CMS systemen kunt u op de pagina Beheer website meer lezen. Een techneut die u kan ondersteunen bij de installatie kunt u vinden op diverse freelance websites. Na een tijdje gebruik maken van het systeem, zullen de voordelen ervan u steeds duidelijker worden.
Free Web Hosting