Een mooie startpagina bouwen

U kunt een startpaginascript zien als een speciale versie van een CMS systeem. Ook is een script wel eens verouderd en dan kan men proberen over te stappen op een nieuw startpaginascript. Vaak heeft een dochterpagina een bepaald onderwerp. Voor een eigen startpagina website maken kunt u meer tips vinden in het artikel Eigen startpagina maken.

Via het registratieformulier kan iemand een eigen gebruikersaccount creëren. Deze inloggegevens kunnen worden gebruikt om in te loggen in de beheeromgeving. Een gebruiker kan als hij is ingelogd een nieuwe startpagina aanmaken op uw website.

Men schrijft een startpaginascript over het algemeen in PHP. Daarnaast vereist het script vaak een database. Vaak biedt de ontwikkelaar ondersteuning bij het installeren van het startpaginascript. U kunt via de link in de eerste alinea van dit artikel een goed script vinden. Het verkopen van links is een mogelijkheid van het startpaginascript. Natuurlijk moet uw website eerst interessant zijn.

Belangrijk is dat u zich focust op de bezoeker bij een eigen startpagina maken en niet zozeer op de zoekmachines. In de ogen van de zoekmachines is uw website interessant als bezoekers er ook graag komen,

De typische indeling komt oorspronkelijk van startpagina.nl waarvan veel klonen zijn gemaakt. Meestal mag u een subdomein voor uw nieuwe startpagina kiezen. Een voorwaarde is dan wel dat het subdomein nog beschikbaar is.
Free Web Hosting