Je favoriete websites online beheren

Links naar uw website kunnen gemakkelijk worden geplaatst op startpagina’s. Uw positie in Google kan met behulp van backlinks worden verbeterd. Het is prima te doen om bij een reeds bestaande site een startpagina in te richten. Zo een website is ook via een PHP script te bouwen.U maakt dan in feite zelf een catalogus vol met links.

De pagina Simpel uw favoriete sites bijhouden kan u meer vertellen over het script waarmee een dergelijke website site bouwen is. Op de pagina kan men zelf rubrieken toevoegen en daarbinnen de gewenste links plaatsen. Naast links kunnen er ook andere widgets geplaatst worden, zoals een nieuwsblok. Het script is redelijk recent ontwikkeld. Veel van de scripts die er bestaan voor het bouwen van een eigen startpagina website zijn verouderd. Het script maakt de pagina’s responsive, zodat u ook op de mobiele telefoon de website kunt bekijken.

U kunt met dit script heel makkelijk geld verdienen. Dat gebeurt met de verkoop van backlinks. De prijs van een backlink stelt u via de beheerschermen heel eenvoudig in. Er worden diverse betaalproviders ondersteund. Zo kunnen bezoekers via uw eigen website betalen voor de linkplaatsing. De backlink wordt automatisch na de betaling toegevoegd aan uw website. Er is geen noodzaak om iets handmatig te plaatsen.

Een andere mogelijkheid voor het generen van inkomsten is met behulp van banners. U kunt bijvoorbeeld affiliate banners toevoegen aan uw site. Het affiliatenetwerk Daisycon is bijvoorbeeld in te zetten voor affiliate marketing. Het affiliatenetwerk Daisycon is bijvoorbeeld in te zetten voor affiliate marketing.
Free Web Hosting