Een eigen portaalsite maken

U kunt heel makkelijk links verkopen wanneer u in het bezit van een eigen startpagina website bent. De link zal meteen toegevoegd worden aan de website na een succesvolle betaling. Er wordt automatisch gecontroleerd of de betaling is gelukt.

Met behulp van affiliate banners kunt u heel gemakkelijk iets bijverdienen aan uw startpagina website. Een andere manier van extra inkomsten genereren is met de verkoop van backlinks te realiseren. Hierbij verloopt de betaling voor de link via de website.

Tevens is een optie om een eigen startpagina website op te zetten. Dit kan met behulp van het script dat wordt genoemd op de pagina startpagina aanmaken. U kunt online betalen voor het PHP script. Heeft u betaald voor het script, dan kan het vanaf de site van de aanbieder gedownload worden.

Met behulp van affiliate banners kunt u heel gemakkelijk iets bijverdienen aan uw startpagina website. Ook kan met de verkoop van links inkomen gegenereerd worden. U kunt online voor de backlink betalen.

Er is nauwelijks technische kennis nodig voor de installatie. U kunt tijdens de installatie de login gegevens van uw beheeraccount zelf kiezen. Er zijn verschillende manieren om uw website hoger in de zoekresultaten van Google te krijgen. Veel van deze technieken hebben te maken met het verkrijgen van meer backlinks. U kunt een backlink zien als een aanbeveling. Daarmee stemt u eigenlijk uw website omhoog.
Free Web Hosting