Hoe een startpagina bouwen

Startpagina links kunnen helpen om een betere positie in de zoekmachines te krijgen met uw website. Dergelijke links zijn op veel startpagina websites al gratis aan te melden. Een andere optie is het beginnen van uw eigen startpagina website. Primair kunt u er uw links toevoegen. Extra online inkomen met uw startpagina website is een andere mogelijkheid. Op deze wijze haalt u de kosten er snel weer uit. Het aanmaken van een nieuwsfeed op 1 van uw dochterpagina’s is kinderlijk eenvoudig. Het laatste nieuws tonen is zo geen enkel probleem. Een RSS feed toevoegen aan uw website is niet lastig. U kunt zo nieuws zoeken die bij uw dochterpagina past.

Tevens u kunt met een startpaginascript aan de slag. De informatie die u nodig heeft, is te vinden op de pagina Startpagina script. De installatie neemt niet veel tijd in beslag. Kennis van de techniek hoeft u niet te hebben. Weet u niets over programmeren, dan is het startpagina script voor u een ideale oplossing. Vaak biedt uw webhosting pakket standaard alvast ondersteuning voor het gebruik van PHP scripts. Bezoekers kunnen via een aanmeldformulier zich aanmelden op uw site. Wanneer men is ingelogd, kan men met behulp van het beheerpaneel een eigen startpagina maken. De bezoeker kan een subdomein opgeven via welke de startpagina vervolgens op te vragen zal zijn. De bezoeker kan tevens een titel en een omschrijving opgeven.

Per startpagina en per rubriek kunt u verder de belangrijke velden voor de zoekmachines invullen. De startpagina’s worden zo aan de juiste zoekwoorden gekoppeld. Het is mogelijk om iedere dochterpagina anders in te delen. U kunt Adsense plaatsen, welke op elke startpagina getoond zal worden compleet bovenaan. Of een banner. U kunt een affiliate banner aanmaken als u wilt. Op dezelfde manier kunt u voor een reeds bedrag bannerruimte verhuren. Dat laatste is slim op de doen als u graag zekerheid heeft qua inkomsten. U kunt dan een vast bedrag vragen voor een bepaalde periode.
Free Web Hosting