Uw eigen portaalsite beginnen

Startpagina’s rondom een bepaald thema vormen een essentieel onderdeel van een startpagina website. Door naar het subdomein van een startpagina te gaan kan de betreffende pagina simpel worden opgevraagd. De aanvraag koppelen met de correcte dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. Zo krijgt de bezoeker de dochterpagina te zien die bij het subdomein hoort. Het is dus niet nodig om zelf iets te programmeren. Een dergelijk script is voor amper geld alvast aan te schaffen. Het startpaginascript is makkelijk op uw webhosting pakket te installeren. Het startpaginascript is tevens van een veilig PHP inlogsysteem voorzien.

Er is bij het bouwen van het startpaginascript rekening gehouden met de beveiliging van het systeem. Dit voorkomt voor een groot deel dat men moedwillig schade aan het systeem kan doen. Het is van groot belang dat uw startpagina website genoeg beveiligd is. Het is helemaal niet nodig om zelf iets te ontwikkelen. Het artikel Startpagina aanmaken kunt u lezen in het geval dat u wel nieuwsgierig bent naar zo een script. U zult dan niet meer veel tijd kwijt zijn aan zelf een startpagina script maken. U hoeft niet te wachten tot een programmeur klaar is met een nieuw script.

Het beheer wordt door het startpagina script simpel gemaakt. Het idee is dat het script op uw webruimte wordt geïnstalleerd. De PHP code van het startpaginascript wordt bij elk bezoek aan de site uitgevoerd. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser.
Free Web Hosting