Uw Nederlandse startpagina maken

Mogelijk heeft u verschillende startpagina’s aangemaakt op de websites van derden. En zit u nu na te denken om uw eigen startpagina website te beginnen. Uiteraard is dat mogelijk. Ook op het moment dat u niet veel van de techniek weet. U kunt dat doen met behulp van een PHP script. Via de pagina Eigen startpagina leest u daar meer over. Wat u nodig heeft is een startpagina script. Vaak is zo een script prima betaalbaar. Met behulp van een speciaal beheergedeelte op uw website past u de site eenvoudig aan.

Staat u gebruikersregistratie toe, dan kunnen anderen ook een startpagina aanmaken op uw website. U kunt gebruikersregistratie op ieder moment open of dicht zetten. Via dat formulier maakt een bezoeker heel makkelijk een gebruikersaccount aan. Via een eigen account kan een gebruiker inloggen en zijn startpagina’s wijzigen.

Tevens kan men een betaalde link toevoegen wanneer men dat wil. Na de betaling zal de link meteen worden toegevoegd. Zelf hoeft men dan geen dochterpagina meer te bouwen. Of men de link toevoegt aan een reguliere startpagina of aan de voorpagina, mag men zelf kiezen. Hiervoor kan men afzonderlijk de prijs instellen. Wilt u geen startpagina aanmaken, maar slechts een link toevoegen dan is dit een prima keuze.

Het is mogelijk om verschillende andere componenten toe te voegen aan uw dochterpagina. Het tonen van de weersverwachting op uw startpagina is daar een voorbeeld van. Met een knop op uw startpagina kunt u bijvoorbeeld de aandacht trekken naar een bepaalde website. Het tonen van andere informatie naast een linkoverzicht is zo een optie. Startpagina’s op uw website krijgen hun eigen subdomein toegewezen. Een bezoeker kan via dat subdomein snel een specifieke startpagina bereiken. Een startpagina script kunt u kopen aan de hand van de informatie op de eerder genoemde website.
Free Web Hosting