Een eigen advertentie site maken

U kunt in dit artikel meer informatie vinden over een bepaald script waarmee een advertentie website is te realiseren. Een centrale beheeromgeving is een belangrijk onderdeel van het PHP script. U kunt vanuit de centrale beheerschermen gemakkelijk de advertentie website beheren. U kunt gedurende het installeren zelf de inloggegevens invoeren van uw beheeraccount.

Schaft u een kant en klaar CMS voor marktplaats websites aan, dan zal dit ontwikkeltijd schelen. Neem marktplaats CMS door wanneer u graag meer zou willen weten over een PHP script waarmee u snel een advertentie website de lucht in heeft. Voor hetzelfde bedrag zult u onmogelijk een customized script kunnen laten ontwikkelen.

Over de geleverde ondersteuning zal er ook meer duidelijkheid zijn bij een kant en klaar script. Hoewel het mogelijk is om zelf het template met HTML uit te breiden, is dergelijke kennis niet noodzakelijk. De juiste codes worden voor u aangemaakt nadat u het kleurschema heeft gekozen. U kunt gemakkelijk de kleuren van uw website aanpassen met een centraal gelegen scherm.

Indien gewenst kunt u ook hosting bij het script afsluiten. Er is een SSL certificaat bij het script inbegrepen, welke direct in te zetten is voor een veilige connectie. Het toevoegen van een telefoonnummer en een website is per advertentie mogelijk. U kunt voor de diverse opties verschillende bedragen rekenen. U kunt diverse betaalproviders gebruiken voor het ontvangen van betalingen.
Free Web Hosting