Uw moderne startpagina website opzetten

Startpagina’s vormen een essentieel onderdeel bij iedere serieuze linkbuilding activiteit. Men maakt daar dan tevens gretig gebruik van. Zo veel worden startpagina’s gebruikt dat er Nederlandstalige PHP scripts bestaan waarmee u zelf een startpagina website kunt bouwen. Over dergelijke scripts kunt u meer lezen op Eigen startpagina maken. Hoe u een dergelijk script in uw bezit kunt krijgen, leest u op die pagina.

U krijgt met het startpaginascript uitgebreid de mogelijkheid om geld te verdienen. Het is niet lastig om met behulp van het script backlinks aan andere partijen te verkopen. U kunt de tarieven van de links erg gemakkelijk instellen. Er is daarnaast een handleiding beschikbaar waarin de stappen daarvoor staan beschreven.

Banners kunnen door middel van banner rotatie worden afgewisseld. Het verhuren van bannerruimte is een interessante optie die u met het startpaginascript heeft. Hier wordt in de handleiding van het script uitgebreid aandacht aan besteed.

Startpagina’s zijn uitermate uitstekend voor linkbuilding. U kunt de startpagina dochters per onderwerp inrichten. Er kan per individuele dochterpagina een subdomein gekoppeld worden. U kunt zelf dit subdomein kiezen op het moment dat u een nieuwe startpagina maakt. Zo kan tevens het subdomein zoekwoorden bevatten die relevant zijn voor uw sites. Er kan tevens nog een aparte tekst worden gecreëerd binnen iedere categorie op een dochterpagina.

Eerder las u het vast in dit artikel. Naast links kunt u daarnaast allerlei andere componenten plaatsen. Het aanmaken van het laatste nieuws is niet ingewikkeld met behulp van een widget. Een andere optie is een weerkaartje toevoegen. Met behulp van het script is zoiets snel toe te voegen. Er is geen speciale kennis nodig. Zou u een kleur willen veranderen, dan is dat middels het beheeromgeving erg makkelijk gedaan.
Free Web Hosting