Afkickverschijnselen blowen

Om te ontspannen roken veel mensen 's avonds een joint. Van belang is wel dat u de risico's van blowen kent. Zorg dat u niet te vaak blowt. Zorg dat u minstens twee dagen in de week geen wiet rookt.

Het kan niet ontkend worden dat blowen inderdaad ontspannend is. Maar daarentegen kunt u ook op andere manieren ontspannen. Maak een puzzel of kijk wat televisie. We hopen dat u zonder joint ook gewoon kunt ontspannen.

Als u goed heeft opgelet heeft u gemerkt dat wiet steeds duurder wordt. Stiekem hebben veel cannabisgebruikers er ook geen geld voor. Iedere dag blowen kost per maand zo'n 300 euro. Op jaarbasis is het al helemaal schrikbarend hoog. Heeft u dit soort bedragen over voor een verslaving?

Even Stoppen met blowen verschijnselen doornemen is goed wanneer u wilt stoppen met blowen. Altijd handig om dit soort informatie tijdens het stoppen met blowen paraat te hebben. Stoppen met blowen is immers gemakkelijker gezegd dan gedaan. Maar het zal ook u gaan lukken wanneer u bent voorbereid.

De prijs die men moet betalen voor wiet is ook steeds hoger. En de gevolgen van de crisis zijn voor iedereen merkbaar. Het geld kan worden bespaard wanneer u stopt met blowen.
Free Web Hosting