Nieuwe startpagina

Goed gevonden worden in de zoekmachines is altijd nuttig indien u extra inkomsten kunt gebruiken. Het groter worden van uw klantenbestand is dan min of meer gegarandeerd. Backlinks kunnen u daarbij helpen. Dergelijke links kunt u bijvoorbeeld plaatsen op uw eigen dochterpagina op een startpagina website. Bij de meeste startpagina websites kan dit gratis. Ook zelf een startpagina website op uw eigen domeinnaam beheren is mogelijk.

Er zit wel een nadeel aan het aanmaken van een startpagina op de website van iemand anders. Uw startpagina kan op inactief worden gezet waarbij de reden vaag is. Er is voor de websitebeheerders geen verplichting tot opgaaf van een reden. Doorgaans ziet u pas achteraf dat de startpagina niet meer bestaat.

Op de pagina cmsbeheer.byethost13.com kunt u meer lezen over een oplossing voor dit probleem. U kunt met behulp van een startpagina script zelf ook een startpagina website beginnen. U bent dan niet van anderen afhankelijk. Omdat u met uw hostingpartij een contract heeft, heeft u meer zekerheid over het voortbestaan van de site. U kunt zo uw website blijven uitbouwen met de garantie dat het online blijft staan.

Bij veel webhosting pakketten mag u meerdere domeinen installeren. Heeft u een dergelijk pakket, dan kunt u daar ook een startpagina website op zetten. Veel providers ondersteunen meerdere domeinnamen op uw hosting account. Geld uitgeven aan een tweede hosting pakket is in dat geval niet nodig. Is het niet zo dat u er meerdere websites kunt onderbrengen, bedenk u dan dat webhosting tegenwoordig bijna niets meer kost. De prijzen van webhosting zijn de laatste jaren flink gedaald.

Het grote voordeel van een startpaginascript is ook dat u links kunt verkopen op uw website. De plaatsing van de aangemelde link verloopt dikwijls automatisch nadat er is betaald. Zo heeft u de investering er eigenlijk binnen de kortste keren in veelvoud uit. Heeft u tijd om met een startpaginascript aan de slag te gaan? Een startpaginascript kan u dan ondersteunen in het behalen van online succes.
Free Web Hosting