Startpagina website beginnen tips

Startpagina’s vormen een essentieel onderdeel bij iedere serieuze linkbuilding activiteit. Startpagina websites zijn een Nederlandse uitvinding en worden nog veel gebruikt. Zo veel worden startpagina’s gebruikt dat er Nederlandstalige PHP scripts bestaan waarmee u zelf een startpagina website kunt bouwen. U kunt meer lezen op Aanmelden startpagina in het geval dat u wel benieuwd bent naar zulke startpagina scripts. Hoe u een dergelijk script in uw bezit kunt krijgen, leest u op die pagina.

U krijgt met het startpaginascript uitgebreid de mogelijkheid om geld te verdienen. Het is niet lastig om met behulp van het script backlinks aan andere partijen te verkopen. U kunt de tarieven van de links enorm gemakkelijk instellen. Er is ook een handleiding beschikbaar waarin de stappen daarvoor staan beschreven.

Banners kunnen door middel van banner rotatie worden afgewisseld. Daarbij kunt u custom code invoeren voor een banner. Diepgaande kennis van zaken is totaal niet nodig.

Startpagina’s zijn uitermate uitstekend voor linkbuilding. Op een startpagina website zult u een aantal dochterpagina’s aantreffen. Er kan per individuele dochterpagina een subdomein gekoppeld worden. U kunt zelf dit subdomein kiezen op het moment dat u een nieuwe startpagina maakt. Zo kan tevens het subdomein zoekwoorden bevatten die relevant zijn voor uw sites. Er kan tevens nog een aparte tekst worden gecreëerd binnen iedere categorie op een dochterpagina.

Eerder las u het reeds in dit artikel. Naast links kunt u daarnaast allerlei andere componenten plaatsen. In eerste instantie is het niet moeilijk om het meest recente nieuws toe te voegen. Een andere optie is een weerkaartje toevoegen. Met behulp van het script is zoiets snel toe te voegen. Er is geen speciale kennis nodig. Zou u een kleur willen veranderen, dan is dat via het beheeromgeving erg makkelijk gedaan.
Free Web Hosting