Wil je een marktplaats bouwen?

Met een daarvoor gebouwd PHP script kunt u heel makkelijk een eigen marktplaats beginnen. Samen met het script kunt u een beheerpaneel vinden waarmee advertenties zijn te plaatsen en te wijzigen. Het is eenvoudig om een advertentie te plaatsen. Zodra een advertentie aangemaakt is, kunt u deze achteraf nog bewerken.

U hoeft niet zelf te programmeren wanneer u een reeds bestaand marktplaats CMS aanschaft. Het is in korte tijd mogelijk om uw eigen marktplaats te beginnen met behulp van de tips uit het artikel marktplaats script. Er is een kleine kans dat er een geheel nieuw script kan worden ontwikkeld voor dezelfde prijs.

Bij een reeds bestaand marktplaats CMS script zal er ook meer duidelijkheid zijn over de geleverde support. U hoeft geen enkele kennis van HTML of CSS te hebben. De layoutcode is al voor u ontwikkeld. Er wordt een beheerpaneel meegeleverd waarmee de kleuren van uw eigen marktplaats eenvoudig ingesteld kunnen worden.

Wilt u extra hosting aanschaffen bij het script, dan kunt u dat heel makkelijk aanvragen. Daar is een SSL certificaat bij inbegrepen, zodat uw script ook over een veilige verbinding verloopt. Het is mogelijk om een website en een telefoonnummer aan een advertentie toe te voegen. U kunt ervoor kiezen om tarieven te rekenen voor deze verschillende opties. Voor het ontvangen van betalingen zijn er diverse betaal providers in te zetten.
Free Web Hosting